Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Magunkról

 

A Horgászvíz Katalógus.hu egy olyan Horgászhelyeket bemutató weboldal amely, nem száraz adatközlésen alapul. Célunk,hogy segítséget nyújtsunk, kedvet csináljunk és választási lehetőséget biztosítsunk az oldalra látogató horgászoknak a számunkra legideálisabb horgászhely kiválasztásában. Egy adott horgászvíz bemutatásakor nem célunk, hogy a helyi szabályokkal, árakkal, horgászrenddel és a sablonos képekkel untassuk a látogatókat. Igyekszünk a pontosságot szem előtt tartva a horgászvizek fő adatait és szolgáltatásait röviden és látványosan bemutatni a Horgászvíz Katalógusra jellemző egyedi megjelenéssel.

HVK / Rólunk

 

 

A www.horgaszvizkatalogus.hu horgászportál ,tulajdonosa és üzemeltetője : Szőke Tibor továbbiakban( üzemeltető).

Az üzemeltető a felhasználóra vonatkozó adatok kezelését a jogszabályokban, különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben foglaltaknak megfelelően végzi. Azzal, hogy belép a www.horgaszvizkatalogus.hu internetes honlap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

A horgászvíz Katalógus.hu internetes oldalon található tartalom a Horgászvíz Katalógus.hu üzemeltetőjének szellemi tulajdona.

Az üzemeltető fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A honlap oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Horgászportál szolgáltatói és kereskedelmi portál. Ezért az oldalon megjelenő reklámok az általunk forgalmazott termékek értékesítését segítik. Az oldal mindenki számára nyitott!

 

HVK / Logó

 

Keresés

Regisztrációk

Hasznos