Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Média ajánlat

 

 

HVK / Média

 

A horgászportál ingyenes apróhirdetési lehetőséget biztosít az „ Apró" rovatában. A hirdetés feladásához csak egy egyszerű biztonsági regisztrációra van szükség. Az apró hirdetések témáját tekintve, csak azt kérjük, hogy lehetőleg a horgászathoz kapcsolódjanak.

Apróhirdetés feladása: itt

A Horgászvíz Katalógus.hu támogat minden állat és környezet védelmi tevékenységet. Ezért az oldalunkon is létrehoztunk egy „ Gazdit keres" rovatot , amelyben ingyenesen lehet állathirdetéseket feladni. A hirdetések témáját tekintve kizárólag állatok ajándékozása ( 0 FT) szerepelhet.

Gazdit keres hirdetés feladása : itt

alt

Média ajánlat:

A www.horgaszvizkatalogus.hu fő oldalán lehetőség van a nagy hirdető felületeken is hirdetéseket elhelyezni. A hirdetések témáját tekintve valamilyen módon a horgászathoz kapcsolódónak kell lennie. ( horgász cikkek, horgász versenyek, horgászszállások stb) A Képet ( bannert) a fent megadott méretben kérjük, vagy igény szerint a megadott instrukciók alapján elkészítjük mi is. Az árakat a hirdetés idő tartamának hossza határozza meg. Hirdetés feladásának részleteit a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet megbeszélni.

HVK / Logó

 

Keresés

Regisztrációk

Hasznos