Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Szállítási és fizetési feltételek

Fizetésre vonatkozó információk:
- személyes átvételre telphelyünkön van lehetőség, kizárólag előre egyeztetett időpontban:
Best Radar Technika Kereskedelmi és Szolgáltatói Bt.
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Boglya utca 81.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon:0624 447710  H-P: 9-17.
- banki átutalással a legkedvezőbb szállítási költséggel. A banki átutalás előreutalást jelent, melyhez - kérésre - elküldjük a kiállított  számlát faxon, vagy e-mailben. Ez alapján tud utalni. Az Ön küldeménye az összeg jóváírásának napján feladásra kerül.
- bankkártyás fizetéssel, a CIB Bank rendszerének használatával. Felhívjuk figyelmét, hogy bankkártyájának adatait kizárólag a CIB Bank kezeli, mi nem látjuk azokat - ezáltal is növelve a tranzakció biztonságát. Ha az összeg jóváírása megtörténik, akkor az Ön küldeménye  48 órán belül feladásra kerül.
 

Szállítási díjak: bármilyen értékben is rendel, Magyarország területén előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén mindössze 950 Ft, a kiszállítás díja.

Küldeményeinket a GLS Hungary juttatja el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.) A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt, melyben a csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a GLS Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a 06-29/88-66-00 telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.gls-hungary.com. A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a GLS-nél kell érdeklőni, egyeztetni.

 

Keresés

Regisztrációk

Hasznos