Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Tóparti Vendégház

Tóparti Vendégház

 

 

 

Horgász szállások, vízparti nyaralók, horgásztanyák és kempingek : TÓPARTI VENDÉGHÁZ / TISZAUG a Horgászvíz Katalógus.hu horgász szállás bemutató oldalai azoknak a sporttársaknak kíván segítséget nyújtani, akik több napra mennek horgászni vagy családi nyaralásukat horgászvíz mellett szeretnék eltölteni. A horgász sport szerelmeseinek összegyűjtöttük Magyarország, számos horgászoknak előnyös nyaralóját, ( a vízpart közelsége és a szállás megbízhatósága volt a fő szempont) ezeket rendszereztük megyék szerint és a megye legnépszerűbb horgászszállásainak bemutatkozásra is lehetőséget biztosítottunk. Most a Tiszaugi TÓPARTI VENDÉGHÁZZAL ismerkedhetünk meg.

 

 

Extra szolgáltatások:

A szállás rendelkezik majdnem minden extra szolgáltatással ami egy horgászkiránduláshoz kell.

Tóparti vendégház a horgászvíz katalógus oldalán ,vizek boltok szálláshelyek.

A Szállás leírása:

Vendégházunk is elsősorban ezt a célt tűzi ki maga elé. Csendes, falusias környezetben kínáljuk szolgáltatásainkat, kényelmes szobákkal várjuk a pihenni vágyót. A vendégházban 3 db kétágyas (pótágyazható) szoba és 1 db háromágyas szoba található, melyek szintén pótágyazhatóak.

A négy szobához két fürdőszoba tartozik, egy közös társalgó és egy közös, jól felszerelt konyha.

A vendégház nemdohányzó, a vízpartra néző teraszon és az udvaron dohányozhatnak vendégeink.

A szállás megközelíthető:

Megközelíthetőek vagyunk a 44-es főúton, a Tiszát átlépve jobbra lehajtva, majd végig keresztül a falun, a horgásztóval szemben, közvetlenül a helyi szeszfőzde mellett található a vendégház.

A szállásról bővebben :Itt

A szállás facebook oldala:itt

Horgászboltok a közelben itt.

Horgászvíz a közelben: itt.

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

 

Tóparti Vendégház Tiszaug, Horgászszállások vagy szállások horgászoknak és horgásztanyák, vendégházak és apartmanok garantáltan a vízparthoz közel! Kempingek és horgásznyaralók, hotelek és panziók a több napra érkező horgászoknak. Vízparti szállás megoldások a Horgászvíz Katalógus.hu szállás és vendéglátás rovatában. Belföldi szálláshelyek katalógusa megye szerinti kereséssel.Magyarországi horgászszállások vándor horgászoknak, horgász szállás nem csak horgász célból.  Találja meg oldalunkon a számára legmegfelelőbb horgász szállást.

Keresés

Regisztrációk

Hasznos