Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hortobágy-Berettyó

Hortobágy-Berettyó

 

 

 

Horgász vizek, horgász tavak, horgász helyek : HORTOBÁGY-BERETTYÓ . A Horgászvíz Katalógus.hu horgászvíz bemutató oldalai azoknak a horgászatot kedvelő sporttársaknak nyújt segítséget, akik szívesen kipróbálnak új horgászvizeket és szeretik a változatosságokat . Oldalunkon kiválaszthatják a megfelelő horgászvizet, horgásztavat, horgászhelyet a következő horgásztúrájukhoz. A horgászat és természet szeretők számára összegyűjtöttük és bemutatjuk Magyarország összes számottevő horgászatra alkalmas, horgászvizeit, most a (Bucsai )Hortobágy-Berettyóval ismerkedhetünk meg.

Extra szolgáltatások:

Tűzrakási lehetőség.

Parkolási közvetlenül a vízparton

0-24h Horgászat

Sátorozási lehetőség

Horgászvíz,horgászvizek,horgászvízkatalógus,horgásztó, horgász tó,horgásztavak, bojlis tavak, bojlishelyek,bojlisvizek,bojlistó,bojlispálya,horgászhelyek,horgászhely,peca,pecázás,pecahely,nagypontyos vizek,nagypontyos helyek,nagypontyos tavak,kapitális pontyok, rekordlistás ponty, víz,katalógus, vizek,boltok,magyar horgászvizek,ponty,ponty horgászat,pontyos vizek,pontyos tavak,harcsás vizek, harcsás tavak,süllős vizek,pisztrángos vizek,carp,pontyrekord,20+,bigcarp,nagyponty,bojli,bojlisvizek,bojlistó,bojlistavak,bojlishely,bojlishelyek,pisztráng,pisztrángosvizek,légy,műlégy,műlegyezés,külföldivizek,egzotikusvizek,utazás,utazásiiroda,utazásiirodák,szállás,olcsószállás,horgászszállás,nyaraló,nyaralás,kiadónyaraló,horgásznyaraló,vízpartinyaraló,vizközelinyaraló,kiadó,horgásztanya,apartman,panzió,camping,kemping,hotel,motel,nyeremény,horgásznyeremény, nyereményjáték,nyereményfigyelő, sorsolás, gazditkeres,gazdi,kutya,macska,versenynaptár,horgászverseny,fórum,chat, horgásztó,horgásztavak,horgászhely,tó,tavak,folyó,patak,ér,kanális,stég,pecató,halastó,horgászvíz, peca,horgászat,pólók,ruha,horgászruha,baseballsapka, horgászdivat,pontyok,süllő,csuka,harcsa,keszeg,kárász,aranykárász,ezüstkárász,compó,balin,küsz,márna,kecsege,dévér,törpeharcsa,sügér,feketesügér,csapósügér,tok,tokhal,afrikaiharcsa,naphal,horgászbot,bot,botok,féder,féderbot,rakósbot,spiccbot,matchbot,horgászorsó,orsó,orsók,damil,damilok,olom,úszó,úszók,csali,csalik,wopler,villantó,twister,gumihal,pióca,giliszta,csonti,szúnyoglárva,kukorica,pellet,csalhal,horgászmárkák,shimano,abugarcia,cukk,cormoran,zebco,jenzi,tubertini,topmix,trabucco,tájger,stren,stonfo,spro,spider,silstar,sensas,shakespeare,penn,miló,mepps,dam,daiwa,berkli,bukimix,exner,boss,horgászvízlista,horgászboltlista,horgászszálláslist,játék,médiaajánlat,rólunk,hírlevél,jótállás,akció,kedvezmény,horgászvideók,horgászképek,képek,logó,horgászvízlogó,katalóguslogó,

Hal fauna: Süllő,balin, keszegféle, kárász, ponty, amur, busa, harcsa , törpeharcsa

Fő hala: Keszegfélék, Süllő

Helyi szabályozás:

Az aktuális szabályokról, nyitva tartásról és napra kész árakról a horgászvíz honlapján lehet, érdeklődni : itt

Horgászboltok a közelben: itt

Horgász szállás a közelben: itt

A horgászvíz rövid leírása:

A Hortobágy-Berettyó egy döntő részben mesterséges eredetű vízfolyás Békés-és Jász-Nagykun-Szolnok megye határán. A főcsatorna lényegében a Hortobágy folyó az Ágota-halomtól délre eső, torkolatig terjedő alsó szakasza. Helyén a vízszabályozási munkálatok megkezdése előtt még a Berettyó vize folyt. Hossza 167,3 km. A Hortobágy-Berettyó az ország legbonyolultabb vízgazdálkodási rendszere. Fő vízfolyásai a Hortobágy, a Keleti-és Nyugati-főcsatorna. Vízgyűjtő területe nagy részben Hajdú-Bihar-és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területére esik, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyékre kevesebb terület jut. A főcsatorna fő feladata régebben a Nagy-Sárrét lecsapolása volt, mivel végig mocsaras területen folyt egykor. Vízjárása kiegyensúlyozott, az alsó 20 km-en erősen érződik a Békésszentandrási duzzasztó hatása. Napjainkban torkolata Mezőtúrtól délre található, az úgynevezett „Árvízkapunál" torkollik a Hármas-Körösbe.

Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hortob%C3%A1gy-Beretty%C3%B3

A horgászvíz megközelítése:

Hortobágy-Berettyó (Ágotai hídtól - Bucsai hídig)

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Keresés

Regisztrációk

Hasznos