Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Sziki Vendégház Akasztó

Sziki Vendégház Akasztó

 

 

 

Horgász szállások, vízparti nyaralók, horgásztanyák és kempingek :SZIKI VENDÉGHÁZ a Horgászvíz Katalógus.hu horgász szállás bemutató oldalai azoknak a sporttársaknak kíván segítséget nyújtani, akik több napra mennek horgászni vagy családi nyaralásukat horgászvíz mellett szeretnék eltölteni. A horgász sport szerelmeseinek összegyűjtöttük Magyarország, számos horgászoknak előnyös nyaralóját, ( a vízpart közelsége és a szállás megbízhatósága volt a fő szempont) ezeket rendszereztük megyék szerint és a megye legnépszerűbb horgászszállásainak bemutatkozásra is lehetőséget biztosítottunk. Most a Akasztói SZIKI VENDÉGHÁZZAL ismerkedhetünk meg.

 

Extra szolgáltatások:

Borozó, borkóstolás, felszerelt konyha, grillező hely, nemdohányzó szobák, reggeli, saját kert, saját parkoló, TV a szobában, zuhanyozós szobák, családbarát, üdülési csekk elfogadás. Az udvaron főzőhely van kialakítva, amely bográcsozásra és szalonnasütésre is alkalmas. A kirándulásból hazatérő vendégeink a házigazda pincéjében saját termelésű borait kóstolhatják.

Sziki Panzió Horgászszállások vagy vízparti nyaralók és horgásztanyák, vendégházak és apartmanok garantáltan a vízparthoz közel! Kempingek és horgásznyaralók, hotelek és panziók a több napra érkező horgászoknak. Vízparti szállás megoldások a Horgászvíz Katalógus.hu szállás és vendéglátás rovatában. Belföldi szálláshelyek katalógusa megye szerinti kereséssel.Magyarországi horgászszállások vándor horgászoknak, horgász szállás nem csak horgász célból.  Találja meg oldalunkon a számára legmegfelelőbb horgász szállást.

A Szállás leírása:

Vendégházunk Akasztó központjában a Duna-Tisza közén, Solt és Kiskőrös között helyezkedik el. Négy színvonalas szobával, nagy terasszal várjuk a pihenni, horgászni és vadászni vágyókat. A horgászatot kedvelők találnak itt horgásztavakat, csatornákat, a pihenni és strandolni vágyók az akasztói Halas csárda strandján pihenhetik ki magukat.

A szállás megközelítése:

Autóval az 53-as számú főúton, Solt és Kiskőrös között, vonattal Kiskőrösig, majd onnan busszal lehet a vendégházhoz eljutni.

A szállásról bővebben :itt

Horgászboltok a közelben: itt

Horgászvíz a közelben: itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

HVK / Sziki Panzió, Horgászszállások vagy vízparti nyaralók és horgásztanyák, vendégházak és apartmanok garantáltan a vízparthoz közel! Kempingek és horgásznyaralók, hotelek és panziók a több napra érkező horgászoknak. Vízparti szállás megoldások a Horgászvíz Katalógus.hu szállás és vendéglátás rovatában. Belföldi szálláshelyek katalógusa megye szerinti kereséssel.Magyarországi horgászszállások vándor horgászoknak, horgász szállás nem csak horgász célból.  Találja meg oldalunkon a számára legmegfelelőbb horgász szállást.

Keresés

Regisztrációk

Hasznos