Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Feca Peca Horgászbolt

Feca Peca Horgászbolt

 

 

 

Horgász boltok, horgász üzletek horgász áruházak : Feca - Peca Horgászbolt. A Horgászvíz Katalógus.hu horgászbolt bemutató oldalai azoknak a horgászoknak kíván segítséget nyújtani, akik horgászhelyükhöz legközelebbi jól felszerelt horgászboltot keresnek horgászfelszerelésük kiegészítéséhez. Oldalunkon kiválaszthatják a számukra legideálisabb horgász boltot vagy horgász web áruházat ahol beszerezhetők engedélyek, csalik, etető anyagok és más horgászcikkek. A horgászat és természet szeretők számára összegyűjtöttük és bemutatjuk, Magyarország összes számottevő horgászboltját, most a Gyulai Feca - Peca Horgászbolttal ismerkedhetünk meg.

Bemutatkozó:

A horgászbolt 1996. április. 9-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. Üzletünk nagyrészt horgászcikk kiskereskedéssel és 2005 őszétől már pirotechnikai termékek forgalmazásával is foglalkozik. Később az árukészlet növekedése miatt még nagyobb üzlethelyiségbe költöztünk, ahol jelenleg is működünk.

Feca peca

Megközelítése:

Feca - Peca Horgászbolt , Gyula 5700, Megyeház u. 4-8. (a Polgármesteri Hivatal mellett)

A horgászbolt bővebb kínálatáról, akcióiról, nyitva tartásáról és az aktuális árakról a bolt honlapján érdeklődhetsz : itt

facebook oldala: itt

Horgászvizek a közelben: itt

Szállás lehetőségek a közelben: itt

Forrás: http://www.fecapeca.hu/

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Horgászvíz katalógus

Keresés

Regisztrációk

Hasznos