Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Horgász Centrum

Horgász Centrum

 

 

 

 

Horgász boltok, horgász üzletek horgász áruházak :Horgász Centrum Budapest .A Horgászvíz Katalógus.hu horgászbolt bemutató oldalai azoknak a horgászoknak kíván segítséget nyújtani, akik horgászhelyükhöz legközelebbi jól felszerelt horgászboltot keresnek horgászfelszerelésük kiegészítéséhez. Oldalunkon kiválaszthatják a számukra legideálisabb horgász boltot vagy horgász web áruházat ahol beszerezhetők engedélyek, csalik, etető anyagok és más horgászcikkek. A horgászat és természet szeretők számára összegyűjtöttük és bemutatjuk, Magyarország összes számottevő horgászboltját, most a Budapesti Horgász Centrum Horgászbolttal ismerkedhetünk meg.

Bemutatkozó:

Budapest XIII. kerület, Gyöngyösi sétány 8. A DunaPlázától és a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójától 2 percre!

A Horgász-Zóna kedvenc hobbynkról szól. Azon törjük a fejünket, mitől lehet még élvezetesebb kedvenc időtöltésünk. A Zóna magazinban ilyen dolgokról olvashatsz. Kövesd a www.horgasz-zona.hu oldalt legalább háromnaponta az új cikkekért!

A horgászbolt bővebb kínálatáról, akcióiról, nyitva tartásáról és az aktuális árakról a bolt honlapján érdeklődhetsz : itt

Facebook oldala: itt

Horgászvizek a közelben: itt

Szállás lehetőségek a közelben: itt

Beküldő neve: Horgászvíz Katalógus/ szerk

Beküldő e-mail címe: szerk@horgaszvizkatalogus.hu

Idézet a (FF) felhasználói feltételekből:

" A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért – az üzemeltető által felhasznált nagyszámú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt – az üzemeltető nem felel."

Keresés

Regisztrációk

Hasznos